LensWay

lensway
LensWay profilerar sig som Europas största nätbutik för kontaktlinser. Fördelarna med att handla dina linser hos LensWay är bland annat de låga priserna och de snabba leveranserna. Nästan alla beställningar som inkommer till LensWay skickas iväg inom ett dygn. Om du har ditt kundnummer och ordernummer så kan du spåra vart din beställning befinner sig.

Köp dina linser online, klicka här!

För att kunna köpa linser hos LensWay så måste du ha ett recept från en optiker. Du behöver dock inte skicka in detta recept. I och med att du beställer linser från LensWay så intygar du att du har ett recept. LensWay rekommenderar dig att göra en lins- och synundersökning minst en gång om året. För att kunna handla hos LensWay så ska du ha fyllt 18 år. Förutom linser så saluför LensWay även glasögon för både män och kvinnor.

Laserbehandlingar
Om du sedan tidigare bär linser eller glasögon och vill korrigera ditt synfel permanent så kan LensWay erbjuda ett bra alternativ. Företag har ett samarbete med Memira, som är den ledande kedjan inom laserbehandlingar av synfel i Norden. Om du är kund hos LensWay så kan du göra en kostnadsfri förundersökning hos Memira. Väljer du sedan att fullfölja behandlingen så får du 2 000 SEK i rabatt, på grund av att du är kund hos LensWay.

Köpevillkor
När du beställer en vara av LensWay så har du full returrätt inom 14 dagar, från den dag som du mottagit varan. Detta är dock förutsatt att den returneras i oskadad, omärkt och obruten originalförpackning. Kom emellertid ihåg att just linser är klassat som medicinska produkter och ett undantag från konsumentlagen, som gör gällande att man får öppna förpackningen för att kontrollera att varan fungerar. Vid köp av glasögon gäller öppet köp i tre månader, och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

När du ska köpa glasögon hos LensWay så kan du välja de bågar som du vill prova. Sedan får du dessa hemskickade kostnadsfritt. Du kan beställa hem upp till fyra bågar samtidigt. I samband med att du beställer hem pågar för påseende så binder du inte upp dig på något köp. Provbågarna får du dagen efter du gjort din beställning. När du hittat en båge som faller dig i smaken så skickar du tillbaka provbågarna tillsammans med orderformuläret.

Kundtjänst
Om du skulle ha några frågor, som du inte tycker att du får svar på via LensWays hemsida så kan du ta kontakt med företags kundtjänst. Den är öppen alla dagar mellan 08.00 och 20.00. Du når LensWays kundtjänst på telefonnummer 020-23 20 20. Vidare kan du även ta kontakt med kundtjänst via e-post.