Synoptik

synoptik
Synoptik kan stoltsera med att vara den största optikkedjan i hela Norden. I Sverige har Synoptik varit en ledande aktör på marknaden sedan 1991. Företaget har idag över 700 anställda och huvudkontoret ligger i Solna. Synoptik saluför glasögon, kontaktlinser och diverse andra tillbehör.

Köp dina linser online, klicka här!

Om du går in på Synoptiks hemsida så kan du enkelt söka efter den butik som ligger närmast dig. På Synoptiks hemsida kan du även hitta svaren på vanliga frågor som rör användning av ögon, glasögon och kontaktlinser.

Synoptiks trygghetsgaranti
För att du ska kunna känna dig trygg med ditt köp så har Synoptik infört en trygghetsgaranti. Denna garanti går att utnyttja i alla de butiker som företaget har i Sverige, oavsett var du köpte dian glasögon. Garantin gäller mot tillverkningsfel och fabrikationsfel på glasögon, såväl som solglasögon.

Skulle det vara så att du är missnöjd med dina glas så byts dessa ut, tre månader efter köpet, till ett annat alternativ. Du kan även byta dina glasögonbågar inom tre månader. Synoptik erbjuder även gratis rengöring och efterjustering. När det gäller solglasögon och linsvätska gäller tio dagars öppet köp. Reservlins går att få kostnadsfritt. Uppdatering av styrkan på dina kontaktlinser är också gratis. Vidare gäller återköp av dina linsförpackningar ifall du väljer att byta till något annat fabrikat.

Synoptiks glasögonförsäkring
Att skaffar ett par nya glasögon innebär för de allra flesta en stor investering. Därför kan det vara en god idé att skaffa ett extra skydd ifall olyckan skulle vara framme. Synoptik kan erbjuda en glasögonförsäkring som skyddar dig mot oförutsedda skador, förlust eller stöld under 24 månader. Med oförutsedda skador menas exempelvis de skador som uppkommer vid sport och lek.

Företagsavtal med Synoptik
Det finns en rad anledningar till varför man bör välja att teckna ett företagsavtal med Synoptik. Företaget kan binda sina kostnader under en viss tid. Vidare så slipper företaget en massa administrativt arbete. Då Synoptik är en flitigt anlitad aktör av företag så kan du vara tryggt förvissad om att det alltid är uppdaterade med vilka lagar och regler som gäller. Synoptik samarbetar både med små och stora företag.

Kreditansökan
Då glasögon kan vara tämligen dyrt så kan Synoptik erbjuda ett helt års fri kredit, utan ränta eller avgifter. Vidare kan du välja att teckna 48 månaders delbetalning. Du väljer själv ditt betalningsalternativ vid första aviseringen kalendermånaden efter ditt köp. Kreditansökan kan göras direkt via Synoptiks hemsida.

Glasögontillbehör
I samband med att du skaffar dina glasögon hos Synoptik så kan det vara en god idé att även investera i några tillbehör. Synoptik saluför exempelvis en egen putsduk, glasögonfodral såväl som glasögonsnoddar.

Köpa solglasögon hos Synoptik
Hos Synoptik kan du köpa snygga designsolglasögon till förmånliga priser. De solglasögon som saluförs av Synoptik är nickel och CE godkända. Solglasögonen ger dig en maximal absorbering av infraröda, såväl som ultravioletta, strålar. Några av de märken som finns hos Synoptik är DKNY, Bvlgari, J. Lindeberg, Ray Ban, PILGRIM, Prada, Versace, Ben Sherman och Vogue.

Frågor
Om du har några frågor så kan du kontakta Synoptiks Sverigekontor på telefonnummer 08-626 19 00. Har du frågor till Synoptik som rör företagsärenden så ringer du 08-626 19 24.